TUINONTWERP BOLLENSTREEK

FUNCTIONELE DESIGN TUINEN DIE GELUKKIG MAKEN

Tuinontwerp Bollenstreek

Tuinontwerp Bollenstreek maakt tuinontwerpen voor de echte levensgenieter.

Je hebt een lange week achter de rug, maar gelukkig staat het weekend voor de deur. De zon schijnt, de vogels fluiten, en het weer smeekt om een barbecue. Het liefst ga je dan ook meteen je tuin in, maar helaas blijft het dit weekend ook weer akelig stil in jouw tuin. Niet omdat je niet van de zon houdt of geen barbecue hebt, maar omdat je tuin er heel slecht bij ligt. Je hebt een tuin die totaal niet bij je past.

Is dit jou situatie?

Dan is dit het moment dat je de telefoon oppakt en Op Groen Geluk bij je thuis uitnodigt voor een kopje koffie. Ik sta klaar voor al je vragen, en heb er waarschijnlijk ook een paar voor jou. Zo weten we straks zeker dat jij een tuin krijgt die vertelt wie jij bent.

tuinontwerp sassenheim hovenier bollenstreek maatwerk overkapping
tuinontwerp sassenheim hovenier bollenstreek maatwerk overkapping

Tuinontwerp Bollenstreek

Tuinontwerp Bollenstreek, hoe werkt dat?

Bij Op Groen Geluk is 1 ding zeker. We nemen de tijd om jouw droomtuin te ontwerpen. Het begint altijd met een leuk gesprek, waarin we elkaar beter leren kennen om daarna jouw wensen en ideeën bespreken.

Vervolgens gaan we aan de slag! De potloden en fineliners vliegen over de tekentafel en ik teken (soms een beetje buiten de lijntjes) 2 of 3 verschillende tuinontwerpen. Zo kan jij zelf kiezen welke het beste bij jou past.

Heb je eenmaal jouw favoriete tuinontwerp gekozen, dan gaan we volledig los om deze om te toveren tot jouw droomtuin! We blijven net zolang gummen en sleutelen tot jij helemaal verliefd bent op het resultaat.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droomtuin ontwerpen!

tuinontwerp sassenheim hovenier bollenstreek maatwerk overkapping

Wat klanten vinden van Tuinontwerp Bollenstreek

K. Korsuize
Lees verder
Vanaf het eerste moment was het contact echt super goed! Marcus stelde ons op ons gemak en nam alle tijd voor ons. We kregen alle ruimte om aanpassingen te maken, hierdoor hebben we nu het tuinontwerp van onze droomtuin. We kunnen niet wachten tot ze met de aanleg beginnen. Marcus, ontzettend bedankt!

Plan hier je afspraak met tuinontwerp Bollenstreek

Vul voor tuinontwerp Bollenstreek hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kan je echt niet wachten? Dan kan je natuurlijk ook altijd even bellen naar 06-19 95 27 83

hovenier bollenstreek tuinontwerp sassenheim