VILLATUIN LISSE

Prachtige ruime & rustige achtertuin met high end materialen en luxe overkapping

TUINONTWERP LISSE

Dit tuinontwerp hebben we gemaakt voor een klant in Lisse. Qua indeling waren ze al redelijk tevreden, alleen na 20 jaar waren de materialen die toentertijd zijn gebruikt bij de aanleg hard toe aan vervanging. Tijd voor Op Groen Geluk om deze ruime achtertuin de metamorfose te geven waar die zo hard aan toe was!

We zijn begonnen met het aanpassen van de borders. De originele borders waren op grond niveau. Om deze nieuw leven in te blazen, hebben we ervoor gekozen om deze op verschillende hoogtes te gaan maken. Dit hebben we gedaan door gezette cortenstalen wanden te plaatsen.

De oude betonnen tegels waren helemaal verkleurd, verzakt, en van de meeste waren ook stukken afgebroken. Deze hebben we vervangen door een nieuwe prachtige keramische tegel. Door het toepassen van keramiek weten we zeker dat zelfs over 20 jaar, deze tuin er nog prachtig bij ligt.

tuinontwerp lisse hovenier lisse luxe tuin luxe maatwerk overkapping
tuinontwerp lisse hovenier lisse luxe tuin luxe maatwerk overkapping
tuinontwerp lisse hovenier lisse luxe tuin luxe maatwerk overkapping

LUXE OVERKAPPING

Bij een echte villatuin met high-end materialen kan een luxe overkapping natuurlijk niet ontbreken. Deze luxe overkapping met maar liefst 2 vaste steel-look ramen, en glazen steel-look schuifwand voelt zich dan ook helemaal thuis in deze tuin.

Om deze luxe overkapping nog wat extra status te geven staat deze op een verhoging. Door een pad te maken van grote staptegels vanaf het terras naar de overkapping toe creëerde we niet alleen een extra zichtlijn naar achteren, maar wordt het gevoel dat je naar iets bijzonders toeloopt nog eens extra versterkt.

Een zwarte achterwand van halfhouts rabat planken zorgt voor rust & eenvoud. Deze wordt gecomplimenteerd door 2 prachtige in-lite armaturen. Met de extra heater weten we zeker dat er tot in de late avond uurtjes heerlijk kan worden genoten.

overkapping sassenheim overkapping bollenstreek overkapping op maat
tuinontwerp lisse hovenier lisse luxe tuin luxe maatwerk overkapping
tuinontwerp lisse hovenier lisse luxe tuin luxe maatwerk overkapping

MATERIALENLIJST

Bestrating:

  • GeoCeramica® 120x60x4 Tesero*
  • GeoCeramica® 120x30x4 Tartano*
  • GeoCeramica® 60x60x4 Cadeo Decoro*
  • Castle grind beige 8-16mm
  • Schellevis oud-hollandse stapelement 75x15x15cm
  • Schellevis Oud Hollandse traptrede 100X37X15 cm Antraciet

Overkapping:

Verlichting:

Pak hier je voordeel & plan hier meteen je ontwerpafspraak in

Ben je nu geïnspireerd geraakt en wil je direct de eerste stap nemen naar je droomtuin. Dan kan je nu gemakkelijk je eerste ontwerpafspraak in plannen.

En weet je wat? Je krijgt dan ook meteen een cadeau. We geven je namelijk 10% korting op jouw tuinontwerp!

Gebruik daarvoor de code: opgroengeluk10