TUINONTWERP

Functionele designtuinen waar je gelukkig van wordt

TUINONTWERP

Functionele designtuinen waar je gelukkig van wordt

Tuinontwerp

Tuinontwerp nodig?

Je kijkt in de spiegel en ziet… een echte levensgenieter? Een mooi huis, met een uitdagende baan en wie weet… zelfs al een gezin? De hele dag ben je graag druk bezig met je werk. Maar eenmaal thuis wil je optimaal kunnen genieten.

Dan is dit het moment dat je de telefoon oppakt en Op Groen Geluk bij je thuis uitnodigt voor een kop koffie.

Ik sta klaar voor al je vragen, en heb er waarschijnlijk ook een paar voor jou. Zo weten we straks zeker dat jij een tuin krijgt die bij je past. Je droomtuin in de stijl van Op Groen Geluk. Strakke lijnen, met een speelse twist.

Zitten we op één lijn. Dan gaan we door naar de tekentafel. Met links een lijst van jullie wensen en rechts de visie van Op Groen Geluk, pak ik vervolgens de potloden & fineliners op. Met een hoofd vol met ideeën schets ik (soms een beetje buiten de lijntjes) een creatief ontwerp.

De eerste stap naar de tuin van je dromen.

tuinontwerp sassenheim hovenier bollenstreek overkapping bollenstreek

Geef hier het aantal m2 door en je weet gelijk de kosten

Bij jou thuis, wanneer het jou het beste uitkomt

Komen graag bij je langs om het ontwerp te bespreken

Ontwerp geslaagd? We komen langs om samen de offerte te bespreken

Beter dan goed

 

Eindelijk, na veel tijd en aandacht voelt je huis als een thuis. Daar ben je al optimaal van aan het genieten. Maar nu je tuin nog.

Het is zomer en in je tuin is het stil. De kinderen zwemmen liever in het zwembad van de buren. En jij gaat liever naar de tuin van een ander om te relaxen. Hoog tijd dat daar verandering in komt. Maar je zit natuurlijk niet te wachten op een hoop gedoe.

Je tuin leg je maar één keer aan en dat doe je goed.

Maar alléén als je weet waar je aan toe bent.

Details.. Maakt van bijzonder, buitengewoon

Die functionele tuin die design en klasse uitstraalt komt al maanden voorbij in je dromen

Op een zwoele zomeravond onder het genot van een drankje zit je graag met je vrienden te genieten in jouw tuin. Ontspannen je zondag beginnen met een vers ontbijtje in je overkapping. Voor de zon opkomt, ben jij al buiten. 

Een tuin waarin bijzondere elementen, echt speciaal worden.

Met materialen die spreken. Een tuin die verteld wie jij bent.

Duidelijke taal


En een duidelijke werkwijze, dat is wat je van ons kan verwachten. We brengen functionaliteit en design samen tot de tuin die past bij jou en je huis.

Heerlijk toch, dat je precies weet wat je kunt verwachten voor de aanleg van jouw droomtuin.

Overzichtelijke offertes, duidelijke communicatie en een nette manier van werken. 

Alvast wat inspiratie opdoen of even spieken of wij wel écht kunnen wat we zeggen?
Bekijk dan via deze link, of de knop hieronder voor onze portfolio met moderne, luxe én exclusieve tuinen die we eerder hebben ontworpen.
Al deze tuinen zijn ooit begonnen met dat ene kopje koffie, dus waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen

De prijs van een tuinontwerp is afhankelijk van het aantal m2’s van de tuin. Bij het invullen van het formaat van je tuin op onze tuinontwerp pagina krijg je de prijzen te zien die wij hanteren. Onze tuinontwerpen beginnen als concept in 2d, en worden volledig in 3d uitgewerkt. Zo krijg je al meteen een perfect beeld van het eindresultaat.

Een Op Groen Geluk tuinontwerp wordt standaard afgeleverd met een gedetailleerde lijst met materialen, samples van alle materialen die verwerkt zijn in het tuinontwerp , een verlichtingsplan en een beplantingsplan.

Wij ontwerpen functionele design tuinen die gelukkig maken. Dit kan een hele moderne tuin zijn met high-end materialen die pure luxe uitstralen. Een wellness tuin met een jacuzzi en genoeg plekken om heerlijk te relaxen. Of een hele groene tuin met bijvoorbeeld eetbare beplanting.

Al deze ontwerpen hebben 1 ding gemeen, strakke lijnen met een speelse twist.

Een plek waar harmonie, groen en rust de hoofdrol spelen, en geluk een Oscar voor beste bijrol krijgt.

Tegenwoordig bieden sierbestratings bedrijven aan om voor jou een gratis tuinontwerp te maken (mits je de materialen bij hun afneemt). Dit klinkt heel aantrekkelijk, maar dan moet je wel dezelfde saaie tuin als je buren willen.

Want dit is vaak het resultaat wat je krijgt. Zo’n bedrijf tekent alleen met de materialen die ze zelf verkopen. En hoe meer ze van die materialen verkopen, hoe meer ze verdienen. Je krijgt dus een tuin met veel steen, weinig groen en die nog steeds niet echt bij je past.

Het eindresultaat is dat het je alsnog een hoop geld kost, maar uiteindelijk weinig gelukt brengt.

Je doet er daarom verstandig aan om je tuin te laten ontwerpen door een gespecialiseerd iemand. Als wij de juiste persoon voor jou zijn, vinden we dat natuurlijk fantastisch maar als een ander het doet vinden wij dat ook.

Het belangrijkste voor ons is dat jij een tuin krijgt die bij je past, die vertelt wie je bent, en die jou intens gelukkig maakt.

We doen niets liever dan onze eigen tuinontwerpen tot leven laten komen.  Om onze fans zo goed mogelijk van dienst te zijn vinden wij het belangrijk dat niet alleen het tuinontwerp van hoge kwaliteit is, maar ook de aanleg hiervan. Vanaf de eerste schets tot aan de laatste steen, alles onder 1 dak.

Stoere & gespecialiseerde vakmannen met de juiste kennis en hele groene vingers staan klaar om jouw droomtuin te realiseren. Zijn we uitgewerkt, dan laten we alles netjes achter. Zodra je thuiskomt kan jij al genieten. Zonder zorgen je dag door, je hebt het al druk genoeg.

Mocht het voor ons te ver reizen zijn, of zit er een andere kink in de kabel waardoor het ons niet gaat lukken om de aanleg van jouw droomtuin te verzorgen, dan brengen wij jou in contact met andere vakmannen waarvan we zeker weten dat deze het ontwerp tot in de puntjes kan realiseren.

Onze tuinontwerpen worden standaard afgeleverd met een beplantingsplan. Deze bestaat uit de juiste verhouding van groenblijvende planten, bloeiende planten, en echte Eye-catchers. Als kers op de taart ontwerpen we onze beplantingsplannen op zo’n manier dat je al snel een volgroeide en volwassen tuin krijgt die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. Hou je juist van tuinieren? Ook dan kunnen wij voor jou een beplantingsplan maken dat bij je past.

Ben je al tevreden met de indeling van je tuin, maar is je huidige beplanting om te huilen. Ook dan ontwerpen we graag voor jou een beplantingsplan waar je eindelijk weer een lach op je gezicht van krijgt. De kosten van zo’n ontwerp is afhankelijk van het aantal m2’s. Wil je hierover meer weten? Neem dan vooral contact met ons op!

Laat je door ons een tuinontwerp maken dan zitten de kosten hiervan al verwerkt in het tuinontwerp.

Heb je al een hele gave tuin en wil je deze tot in de avonduren bewonderen? Dat snappen wij maar al te goed, daarom maken wij voor jou maar al te graag een verlichtingsplan.

De kosten hiervan zijn afhankelijk van wat je wensen zijn. Is het ontwerp helemaal naar wens, dan maken wij meteen gedetailleerde lijst met materialen en een offerte voor je. Geef je hier akkoord op, dan komen de kosten voor het verlichtingsplan te vervallen.

Wil je meer over de kosten te weten komen, neem dan vooral contact met ons op.

Al overtuigd van de kwaliteit van Op Groen Geluk?