Tuinontwerp bollenstreek hovenier sassenheim

WIE?

De man achter het ontstaan van Op Groen geluk. De man met energie voor 10. Staat elke dag op met een grote passie voor stijl en design.

Een echte denker met het oog voor de juiste details. Geniet van het ondernemerschap en denkt altijd tien stappen vooruit.

Met een vriendelijk karakter is hij altijd bereid je te helpen

WAAR STAAT HET VOOR?

De naam Op Groen Geluk staat voor 3 dingen.

  • Nadat we klaar zijn met een klus en we weer een tuin of overkapping tot in de puntjes hebben opgeleverd. Staat er voor elke klant een flinke bos bloemen klaar met een lekkere fles bubbels. Met deze fles (of als jullie niet drinken, iets anders lekkers naar keuze) kunnen we proosten op een hoop mooie toekomstige geluksmomenten in jullie nieuwe droomtuin of overkapping. Proost! Op Groen Geluk.
 
  • Ondanks dat elke tuin die ik ontwerp voor 97% voortkomt uit een plek van kennis en ervaring, komt er net zoals bij tuinieren soms een klein beetje geluk bij kijken.
 
  • En als laatste, Groen Geluk. Want groen maakt nou eenmaal gelukkig. Dit zeg ik niet omdat ik zo ontzettend veel van planten hou, maar dit is ook wetenschappelijk bewezen. De kleur groen & planten zijn stress verlagend, verbeteren je gemoedstoestand, maakt je meer toegankelijk en zorgt ervoor dat je je heerlijk kan ontspannen en helemaal tot rust komt. Iets waarvan ik van mening ben dat, dat wel één van de belangrijkste dingen is die een tuin voor je moet doen.
hovenier bollenstreek tuinontwerp bollenstreek